IZS logoPo letu premora se spet oglašam in tako aktiviram inline hokejski blog. Vmes se je veliko zgodilo, zimska liga je bila uspešna, spomladni del pa je postregel z odličnimi tekmami za državnega prvaka. V tej sezoni smo dobili tudi halo v Kranju, kjer so se kot organizatorji odlično izkazali.

Za nami je 14 dni reprezentančnih priprav. Reprezentanca je tudi nastopila na Horjulskem turnirju in imela odličen test za SP. No letošnja postava je sledeča:

Golmana: Gašper Krošelj (Horujul Dinamiti), Grega Šolar (Troha Pub Bled)
Branilci:
Borut Strašnik (Troha Pub Bled), Matevž Erman (Troha Pub Bled), Jaka Zupanc (Citypark Strele), Kralj Matic (RCU Prevoje), Domen Vedlin (RCU Prevoje), Jan Loboda (RCU Prevoje), Rok Nahtigal (Arezzo Lions Italy)
Napadalci:
Marjan Manfreda (Troha Pub Bled), Dejan Žemva (Troha Pub Bled), Tadej Nabergoj (Citypark Strele), Rok Bavdaž (Kranjska Gora), Žiga Oblak (RIHL Proteini), Sašo Rajsar (Brezovica), Nejc Sotlar (Citypark Strele), Eric Pance (Citypark Strele), Jure Stopar (RCU Prevoje).
Selektor:
Matjaž Mahkovec

Naša reprezentanca jutri odhaja v Bratislavo. Prvo tekmo bodo imeli v nedeljo proti Avstriji. Smo zelo optimistični, saj imamo močno reprezentanco, ki je že lansko leto dokazala, da se lahko kosa z najmočnejšimi reprezentancami. Jutri pa lahko že pričakujete prva poročanja in tudi prve slike iz otvoritvene tekme med Slovaki in Avstrijci.

  • Share/Bookmark

...komentar [1]

 

1 komentar

  1. pavel bure pravi:

    gremo zmgat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !